Category: Фотографии

Како си поминавме на Momata Rock Trail 2017 – од наш агол

Кога сликите говорат повеќе од секој збор, секоја реченица, секој израз, па на мислите им е потесно во текстот отколку во широчината на асоцијативната, експресивната и понепосредна моќ на фотографијата, тогаш веројатно нема што многу да глаголиме за тоа како си поминавме ние, како организатори и волонтерски ангажирани поддржувачи на организацијата, на Momata Rock Trail 2017. Трето издание, за нас…

1,837 total views, no views today