Category: Мисија

Мисијата на „Единак“

Здружението за атлетски и планински спортови „Единак”- Прилеп е формирано во 2015 година на самоиницијативна идеја од страна на неколку ентузијасти од областа на планинските спортови. Формирано е за задоволување на сопствените потреби и интереси од областа на спортот, а воедно и за подигнување на спортската култура кај луѓето. Активностите на Здружението ги остварува низ пропагирање и изведување на спортски…

520 total views, 2 views today